play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
chevron_left
  • cover play_arrow

    Radio Askøy live!

Bingotall på skjerm

Background

Hvordan spille direkte på skjerm med Vipps innlogging

Nå er det enklere enn noen gang å spille radiobingo via nettet . Vil du skrive ut heftene kan du fremdeles gjøre det, men nå kan du spille rett på skjermen, på PC eller nettbrett. Vi anbefaler ikke mobiltelefon, siden du må bruke den til å ringe med, og den har liten skjerm. Gå inn på radiobingo.no som tidligere. Oppe til høyre ligger et vindu der det står Logg inn med Vipps. Trykk der. Så får du opp et nytt vindu der du skal taste inn mobilnummeret ditt, du må da ha Vipps.

På telefonen får du et varsel, du må taste inn passordet ditt og du må se at smilemerket er likt på skjermen og telefonen. Bekreft med å trykke ok. Når du har gjort det sendes du tilbake til Radio Askøy sin side på radiobingo.no og når du har kjøpt hefter, så ligger de der, og du kan velge om du vil spille på skjerm eller skrive ut, eller begge deler. Trykk på F11 hvis du vil bruke hele skjermen, og F11 igjen for å gå tilbake.

Hvis bilde av heftet er for stort forminsker du til passelig størrelse til skjermen. Forstørrer du for mye kan du få problemer med å krysse av tallene. Så krysser du av tall med pekeren, og kryssede tall blir røde. Har du krysset feil trykker du en gang til for å fjerne tallet. Har du kjøpt flere hefter blir det krysset av på alle automatisk.

Har du bingo får du opp en bekreftelse, da ringer du radioen og sier du har bingo. Nå kan kan skrive inn kontonummer og klikke på «send inn bongen» Når du hører at bingoen er godkjent krysser du av for 2 rekker og fortsetter til bingo, og krysser av for 3 rekker. Viktig å huske dette, for er du på feilt ark, kan du få opp at du har bingo uten å ha bingo. Trykk på ark 2 eller ark 3 for å starte på neste ark. Vi ønsker lykke til på fredagsbingoen vår!

På bingoheftet kan du lese det du trenger for å spille bingo, og du må selvfølgelig ha en radio og telefon. Du kan og spille via nettradioen vår.
Den som først får fylt ut en, to eller tre rekker har bingo. Er du førstemann som har bingo får du premien selv om du ikke er først gjennom på telefonen.

På en rekke deler vi ikke premien, men på 2 og 3 rekker deles premien hvis flere har bingo på samme tall.

Før vi starter på ark 3 trekker vi lykketall. På alle tre rekkene på siste ark kan du vinne Jackpotten hvis du får bingo på et av lykketallene. Ved flere vinnere deles premien.

0%